BADRUM

Vi renoverar ditt badrum

Badrum & badrumsrenoveringar är något vi har lång erfarenhet av. Vi har genom åren genomfört renovering av badrum, i alla tänkbara varianter och storlekar.
Med vår erfarenhet och kompetens hjälper er med allt från smakråd angående kakel & klinker till att er badrumsrenovering blir så smidig som möjligt!

Vi har enbart duktiga och erfarna plattsättare och samarbetar med företag inom VVS, Måleri och Elinstallationer. Vi är certifierade för våtrumsarbeten genom Byggkeramiska Rådet (BKR) & PER.

Kontakta oss

Fuktskada i badrummet

En fuktskada i badrummet kommer "krypande". Oftast upptäcker man inte skadan förrän det är försent, men du kan vara lugn. Vi har lång erfarenhet av arbete med fuktskador och åtgärdande av dessa.
Vi kan oftast vid en snabb besiktning tala om var riskerna är som störst och föreslå åtgärder så att Du slipper kostsamma reparationer.

Vi har samarbete med kompetenta företag inom VVS och Elinstallationer för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning, vilket gör att renoveringen av ditt badrum flyter på utan fördröjning på montörerna.

Vårt marknadsområde är Umeå Kommun med omnejd.

Kontakta oss när du ska renovera ditt badrum
Gör som 1000-tals nöjda kunder

Ring oss idag: 070-690 08 12

Hitta hit

Innovativ Kakel & Bygg
Kummelvägen 4
901 37 Umeå

Kontakta oss

Image
Image
© 2024 Innovativ Kakel & Bygg i Västerbotten AB. Alla Rättigheter Reserverade.