Renovering och Ombyggnad

renoveringar och ombyggnader i Umeå Innovativ Kakel och ByggVi åtar oss allt inom renoverings-, ombyggnaduppdrag. Detta kan vara allt från mindre uppfräschning av kök eller sovrum till upphandling av entreprenörer. Vår erfarenhet är lång då vi varit verksamma i byggbranschen länge. Vi har den bredd och den kompetens som behövs för att klara kvalificerade uppdrag. Vi har våtrumsbehörighet och ansvarsförsäkring.

Vi utför arbeten inom; snickeri, enklare målning, golvläggning/golvslipning, både mindre och större projekt i villor och i lägenheter. Har även kakel- och klinkersättning, samt samarbete med elektriker och VVS-montör.

Vi erbjuder även totalentreprenad

Det absolut enklaste och smidigaste alternativet är ofta totalentreprenaden. Vi står för alla praktiska detaljer och rådfrågar om det är något speciellt som behöver lösas. I övrigt behöver ni inte göra någonting, vilket är totalentreprenadens stora styrka. 

Kontakta oss

Enkelt & Billigt med ROT

Anlitar du oss så hjälper vi såklart dig med ROT-avdraget. Det enda du behöver göra är att kolla upp om du har rätt till ROT-avdrag.
På skatteverkets hemsida finns mer information som du kan ta del av.
Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss