Badrum & Våtrum

badrumBadrum & badrumsrenoveringar är något vi har lång erfarenhet av. Vi har genom åren byggt otaliga badrum, i alla tänkbara varianter och storlekar.
Med vår erfarenhet och kompetens hjälper er med allt från smakråd angående kakel & klinker till att er badrumsrenovering blir så smidig som möjligt!

Vi har enbart duktiga och erfarna plattsättare och samarbetar med företag inom VVS, Måleri och Elinstallationer. Vi är certifierade för våtrumsarbeten genom Byggkeramiska Rådet (BKR) & PER.

När olyckan varit framme

En fuktskada kan komma“krypande”. Oftast upptäcker man inte skadan förrän det är försent, men u kan vara lugn. Vi har lång erfarenhet av arbete med fuktskador och åtgärdande av dom.
Vi kan oftast vid en snabb besiktning tala om var riskerna är som störst och föreslå åtgärder så att Du slipper kostsamma reparationer.

Vi har samarbete med kompetenta företag inom VVS och Elinstallationer för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning, vilket gör att renoveringen av ditt badrum flyter på utan fördröjning på montörerna

Kontakta oss

Enkelt & Billigt med ROT

Anlitar du oss så hjälper vi såklart dig med ROT-avdraget. Det enda du behöver göra är att kolla upp om du har rätt till ROT-avdrag.
På skatteverkets hemsida finns mer information som du kan ta del av.
Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss